Aurea 2021-04-23T14:53:07+02:00

Aurea Imaging verzorgt voor DroneWerkers alle analyses van de verzamelde data op het platform (dronewerkers.portal.nl). Aurea Imaging is sinds 2015 een bekende naam in het wereld van drones en gewas scanning en haar ‘crop intelligence’ producten bij telers en veredelaars over de hele wereld inzet.

Daarnaast heeft Aurea binnen DroneWerkers een organisatorische rol waarbij de focus ligt op ontwikkelen en automatiseren van de gehele keten, van vlucht aanvraag en data verwerking tot het terugleveren van de informatie naar de klant en toepassen van praktische acties op het bedrijf. Eventueel kan ook geholpen worden met de zoektocht naar nieuwe toepassingen voor bestaande en nieuwe klanten waarbij onze achtergrond in de landbouw maar ook de wetenschap de sleutel is tot succes.

Aurea heeft mede geholpen om DroneWerkers op te zetten omdat het gelooft dat dit een goede mogelijkheid is om de precisielandbouw naar een hoger niveau te tillen en haar klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen. Met behulp van professionele drone vliegers die zowel kennis hebben van de relevante wetgeving, de landbouw en gewas sensing technologie kunnen telers en teeltadviseurs over de hele wereld worden voorzien van kwalitatief goede informatie.

Aurea Imaging
Nijverheidsweg 16b
3534AM Utrecht
www.aureaimaging.com

facebookwit twitterwit googlewit linkedinwit

EnglishDutch