Aurea 2018-04-16T08:05:46+02:00

Aurea Imaging is sinds 2008 een bekende naam in het wereld van drones en gewas scanning. In het verleden heeft Aurea zelf drones ontworpen, drones gebouwd en software ontwikkeld maar momenteel richt Aurea zich op het opzetten van drone diensten, hoofdzakelijk voor de agrarische sector.

 Met vestigingen in Nederland, België, Spanje en Argentinië is Aurea een internationaal georiënteerd bedrijf dat goede connecties heeft met zowel overheden, het bedrijfsleven als de meest toonaangevende onderzoeksinstellingen op het gebied van landbouw.

Hoewel het soms lastig is om compromissen te doen ter bevordering van samenwerking, is dit de enige manier om verder te komen. Alleen ga je sneller maar samen kom je verder! Dat is de basis van DroneWerkers

Aurea heeft mede geholpen om DroneWerkers op te zetten omdat het gelooft dat dit de enige mogelijkheid is om de precisielandbouw naar een hoger miveau te tillen en haar klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen. Met behulp van professionele drone vliegers die zowel kennis hebben van de relevante wetgeving, de landbouw en gewas sensing technologie kunnen telers en teeltadviseurs door heel Nederland, Vlaanderen en West Duitsland worden voorzien van kwalitatief goede informatie.

Binnen DroneWerkers is Aurea verantwoordelijk voor de vluchten in regio Zuid-West en Zuid-Oost van Nederland. Daarnaast heeft Aurea een organisatorische rol binnen het collectief waarbij de focus ligt op ontwikkelen en automatiseren van de gehele keten, van vlucht aanvraag en data verwerking tot het terugleveren van de informatie naar de klant en toepassen van praktische acties op het bedrijf. Eventueel kan ook geholpen worden met de zoektocht naar nieuwe toepassingen voor bestaande en nieuwe klanten waarbij onze achtergrond in de landbouw maar ook de wetenschap de sleutel is tot succes.

Richting de toekomst ziet Aurea grote kansen om het DroneWerkers netwerk uit te bouwen om zodoende met meer DroneWerkers ook klanten buiten ons huidige werkgebied te kunnen bedienen. Ook ligt er potentie in het versterken van de service met nieuw onderzoek voor de toepassingen, het aangaan van samenwerkingen met toonaangevende partners en opbouwen van ervaring van klanten, specifiek voor de interpretatie. Zodoende zijn wij DroneWerkers uw betrouwbare partij voor precisielandbouw data vanuit de lucht, nu en in de toekomst.

Aurea Imaging
Kerkenbos 1037
6546 BB Nijmegen
06-533 98 066
info@aureaimaging.com

facebookwit twitterwit googlewit linkedinwit

EnglishDutch